Om CNC Quality

CNC Quality är specialiserat på skärande precisionsbearbetning i metall. Vi är ett ingenjörsföretag med rötterna i den fina ingenjörstraditionen i Karlskoga, en stad som länge varit centrum för en avancerad försvarsindustri.

CNC Quality tillverkar både prototyper och serieproducerade komponenter. Arbetet sker i en komplett maskinpark med avancerade bearbetningsmaskiner från de bästa tillverkarna i världen. Vi arbetar i stål, aluminium, rostfritt, magnesium och flera andra metaller, ofta gjutna ämnen.

Vi arbetar hårt för att vara ett företag i framkant – lyhörda för teknikutvecklingen och våra kunders behov. Flera av våra kunder är stora aktörer inom bland annat bil-och försvarsindustri med extremt hårda krav på sina leverantörer. Den erfarenhet som vi byggt upp finns inte samlad varken i en pärm eller på en hårddisk utan i huvudet och händerna på våra medarbetare. Medarbetarna är vår främsta tillgång. De är också våra kunders främsta tillgång.

Karlskoga är ett Silicon Valley för svenska verkstadsföretag. Vi konkurrerar och – inte minst – inspireras av varann. Här på CNC Quality är vi tacksamma för att få vara verksamma i en så kreativ miljö. Det är också bra för våra kunder, eftersom vi samarbetar med flera andra verkstadsföretag här på orten när våra egna resurser inte räcker till.

iso

Vi är ISO-certifierade enligt 9001, miljöcertifierade enligt 14001 och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 45001

Ladda ned Certifikat

 

Kontakta oss

0586-643 30
info@cncquality.se

Svetsarevägen 11
691 37 Karlskoga

Till Kontakta oss

CNC Quality är en del av Sebbot Invest

Besök hemsida